Hart voor de zaak

Hartopener met hert veur de zaak

Op zoek naar positiviteit? Hart voor de zaak gezocht?  Zakelijk inzetbaar voor bedrijven; jubilea, afscheid, fusie zonder ruzie, personeelsuitje, medewerkers in het zonnetjes, secretaresse dag enz. Wil je mensen bij elkaar brengen, verbinden van hart tot hart? Vol overgave trek ik met liefde ten strijde op mijn snorpony. Weer of geen weer, Nijmeegse Annie laat de zon altijd schijnen.

Pluk de dag, omdat het mág!

Mijn hart voor de zaak? Dat draag ik altijd op de tong. Ik zeg wat ik voel en wat iedereen wel weet, maar ook weer vergeet! Ik ben op zoek naar het ware verhaal, want een verhaal hebben we allemaal. Ze noemen me ook de diepzeeduiker van de ziel. Zet die hertkleppen open en laat de emotie maar lopen!

Een roze hert veur de zaak

Roze is de kleur van de onvoorwaardelijke liefde. Man, vrouw, donker, licht, groot of klein, neef of nicht, arm of rijk, gay of niet, mensen met een ongekend talent. Ze zijn me allemaal even lief. In iedereen zit iets moois, de kunst is om dat te zien en láten zien. Net iets langer kieken dan je neusje lang is. Ook dát is hart voor de zaak hebben. Kan Nijmeegse Annie ook bij jouw zaak een hart onder de riem steken? Bel of mail voor een afspraak!

“Zet die hertkleppen open en laat de emotie maar lopen”