Annie trouwt

Trouwambtenaar in Nijmegen gezocht?

Hou je van elkaar, pak elkaar dan stevig vast. Wil je dat voor het leven? Dan moet je elkaar het jawoord geven. Zoek je een trouwambtenaar in Nijmegen? Wie kan dat nou beter doen dan Nijmeegse Annie? Met Nijmeegse Annie haal je wel een heel bijzondere trouwambtenaar in huis. Annie is hartelijk en gastvrij, heeft alle mensenkennis op een rij. Op en top liefde in de brouwerij!

Je eigen trouwambtenaar uit Nijmegen

Alles wat ik doe, doe ik met liefde, passie en overtuiging. Dus, als je een unieke trouwambtenaar in Nijmegen zoekt voor een onvergetelijk feestje, dan ben ik graag jullie Babs; je eigen bijzondere trouwambtenaar. Ik ga jullie laten stralen en shinen en jullie liefde laten schitteren. Jullie verdienen de volle aandacht en Annie zorgt zonder remming voor de juiste afstemming!

Trouwambtenaar Nijmegen voor een uniek feestje

Ik zorg er persoonlijk voor dat jullie trouwceremonie een onvergetelijk moment wordt. Van jullie huwelijk, daar moet je zelf een feestje van maken. Samen met jullie familie en vrienden om je heen, want in de ECHT verbinden, dat doe je nooit alleen!

Trouwceremonie op maat

Mijn taak als trouwambtenaar in Nijmegen en omstreken neem ik heel serieus. Mensen in de echt verbinden, dat is een grote verantwoordelijkheid. Daarom gaan we dat goed voorbereiden. Samen bespreken we wat jullie belangrijk vinden en welke speciale wensen jullie hebben. Waar en wanner wil je trouwen, heb je een speciale trouwbelofte die je wilt uitwisselen, wil je er speciale (live) muziek bij, wil je misschien in een andere taal getrouwd worden? Zoals jullie weten, beheers ik het Nimweegs bijzonder goed! Deze trouwambtenaar is immers geboren en getogen in Nijmegen. Maar bovenal versta ik de taal van het hart. En daar kun je de hele wereld mee rond!

Je eigen trouwambtenaar in Nijmegen bestellen? Dan moet je Nijmeegse Annie even bellen!

“Het geluk ligt voor de deur, maar je moet wel even opendoen”